Demonstraties

Valkerij DFC

JASPER DUJARDIN

0(032)472 105 445

 

VUILPANSTRAAT 16

8610 ZARREN

 

INFO@VALKERIJ-DFC.BE

BTW: BE0502.479.103

 

 

 

 

 

Demonstraties

 

Geniet van roofvogels en uilen in vrije vlucht. Beleef hoe onze razendsnelle valk een duikvlucht maakt, een geruisloze vlucht van de uil en de adembenemende vlucht van de buizerd.

 

Wij bieden u een roofvogeldemonstratie aan zowel op onze locatie als bij u. Met een spectaculaire show vol met aangepaste muziek en leerrijke informatie, proberen wij u wegwijs te brengen in de bijzondere wereld waarin de meesters van het luchtruim het voor het zeggen hebben. Kijk en beleef zelf hoe de vogels genieten van de vrijheid. Tijdens de show mag u zelf met de vogels vliegen, weliswaar onder de professionele begeleiding van de valkenier. Het ideale vermaak tijdens allerhande feesten!

 

Wij zijn ondermeer te vinden op: tuinbeurzen, highland games, middeleeuwe spektakels, communiefeest, teambuilding, trouwfeesten,...

 

Per demonstratie of show vliegen we met ongeveer 10-12 vogels (arenden, buizerds, valken, gieren en uilen).

               

Mogelijkheden

 

Stand halve dag

Komt nog

 

  Stand voor een ganse dag

We zorgen voor een stand met onze roofvogels en uilen. We geven op geregelde tijdstippen een roofvogeldemonstratie (3-4 demonstraties per dag). Als de demonstratie gedaan is, kunnen de mensen altijd komen vragen stellen, samen met roofvogel of uil op de foto of gezellig een babbeltje komen slaan.

 

Demonstratie op maat

Kies zelf wat u graag wenst en laat het ons horen! Wij maken voor u graag een offerte op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ 2017 - All Rights Reserved